Skip to main content

Ontspannen op hoog niveau

Ontspannen op hoog niveau

Voor dit project transformeerden we een ruwe zolderverdieping tot een comfortabele master bedroom. Mét ruimte voor een uitgebreide garderobe, al doet die dankzij de slimme indeling op geen enkel vlak afbreuk aan het strakke design.

Dankbare elementen

De zolderverdieping was voordien een ruwe ruimte die, naast de rol van opbergruimte, nooit echt een functie heeft gehad. Wel waren er twee dankbare elementen aanwezig onder de nok van het dak: de dakramen en de nis die zich nu boven het bed bevindt. Die werden naadloos in het ontwerp geïntegreerd.

Verbouwde zolderkamer

Natte cel

Een van de wensen van de klant was een zogenaamde natte cel bij de master bedroom. We zorgden voor een extra ruimte met een douche én dubbele lavabo die met een handige schuifdeur helemaal kan afgesloten worden van het slaapgedeelte. Degene die de luxe heeft om wat langer in bed te blijven liggen, kan dat dus in alle rust doen.

Discrete opbergruimtes

Een open dressing kan het uitzicht van een puur design verstoren. Daarom werkten we aan beide zijden van het bed met discrete inbouwkasten. Ook in de lagere kasten werden hangers voorzien voor bijvoorbeeld T-shirts en hemden. Achter de spiegel bevindt zich het front van een aparte opbergruimte op de zolderverdieping.

Verbouwde zolderkamer
Genieten van het groen

Project

tijdloze interieurinrichting

Ruimte

slaapkamer

Sfeer

Zacht, puur, rustgevend

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.