Skip to main content

In een helder daglicht

In een helder daglicht

De keuken van deze recentere woning onderging een stevige verbouwing. Voordien was die landelijk, maar vrij zwaar en donker. Ze onderging een ware metamorfose naar een strakke, lichtrijke keuken. Ook de woon- en eetkamer kregen een frisse update met nieuwe meubels.

Het oorspronkelijke kookeiland werd in het verleden al eens gedraaid omdat de bewoners liever genieten van het uitzicht op hun tuin. En terecht. Om het buitengevoel nog meer naar binnen te brengen, werden de raampartijen volledig opengewerkt. Hierdoor baadt de ruimte in een aangenaam daglicht.

Lichtrijke keuken

Elegante kastenwand

De originele indeling van de keuken maakte dit project allesbehalve simpel. Maar mits wat zorgvuldig uitgekiend puzzelwerk, slaagden we erin om een elegante, functionele kastenwand mét koffienis in het nieuwe ontwerp te integreren. De kok van dienst kan zich helemaal uitleven aan het ruime kookeiland. Met uiteraard een rustgevend zicht op de tuin.

Lichtrijke keuken

Hedendaagse update

De living zelf onderging geen ingrijpende verbouwing. Wel werd de landelijke haard gedownsized, en kregen de zware deuren enkele lichtere, hedendaagse vervangers. De deur naar de hal werd subtiel weggewerkt in de kastenwand. Tenslotte brengen nieuwe meubels harmonie in het geheel. Daarbij werd gespeeld met enkele leuke details, zoals het stof van de krukjes, dat op meerdere plaatsen terugkomt.

Lichtrijke keuken
In een helder daglicht

Project

tijdloze interieurinrichting

Ruimte

keuken, woonkamer, eetkamer

Sfeer

licht, hedendaags, elegant

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.