Skip to main content

Genieten van het groen

Genieten van het groen

Dit gezin met kinderen wilde een ruimtelijke keuken om volop in te leven. Daarom werden tijdens deze grondige verbouwing de volledige keuken en aanpalende badkamer uitgebroken. Met als kers op de taart een heerlijk zicht op de tuin.

Voor deze tijdloze keuken werd gebruikgemaakt van HPL, en een composieten tablet. De open koffienis met schapjes nodigt uit voor gezellige fika-momentjes met het gezin. De greeploze kasten zorgen voor een rustig ogend geheel.
Landelijke keuken

Ruimte creëren

Maar het meest intensieve aan de verbouwing was het volledig uitbreken van de aanpalende badkamer. Daar werd een volledig nieuwe ruimte gecreëerd, die als eetkamer naadloos aansluit bij de keuken.

Evenwicht

De hoge plafonds in beide ruimtes werden verlaagd om een evenwichtig kader te bieden aan de minimalistische inrichting. De aanwezige balken werden op die manier netjes weggewerkt. 

Landelijke keuken in Brussel

Groen

En tenslotte integreerden we grote raampartijen in het ontwerp die een panoramisch uitzicht geven op de tuin. Dit trekt het rustgevende groen naar binnen en zet de ruimte in een aangenaam daglicht. Kortom, hier glijdt de dagelijkse hectiek moeiteloos van je af.

Genieten van het groen

Project

Tijdloze interieurinrichting

Ruimte

keuken

Sfeer

Minimalistisch, rustgevend

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect
Binnenhuisarchitect badkamer
De weg naar
je nieuwe interieur
Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect dressing