Skip to main content

Een droominterieur
om in te leven

Inrichting landelijk interieur
Inrichting B&B
Inrichting modern interieur
Inrichting moderne keuken
Inrichting dressing en slaapkamer
Inrichting woonkamer

Hoe we te werk gaan

De weg naar
je nieuwe interieur

Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.

Nice to meet you!

De strafste verwezenlijkingen starten met een goed gesprek. Voor de inrichting van je huis is dat net hetzelfde. Tijdens een vrijblijvende kennismaking stellen we ons graag even voor en luisteren we naar je wensen, ideeën en dromen. Misschien heb je al een heus moodboard met een voorsmaakje van je stijl? Of misschien heb je daar net geen flauw idee van, laat staan van alle mogelijkheden? Hoe dan ook, samen overlopen we alle criteria waaraan je ideale design moet voldoen.

Techniek

Voelt het ontwerp goed? Dan bekijken we de technische aspecten, zoals onder andere het elektriciteitsplan en het sanitair. Ook die worden volledig uitgetekend zodat de onderaannemers een gerichte offerte kunnen opstellen. Als je dat wenst gaan we ook samen op winkelbezoek om de perfecte kleuren en materialen voor de inrichting te bepalen.

Ontwerp

Op basis van ons gesprek en de opmeting van de ruimte ga ik aan de slag met de voorontwerpen. Geen nood, we werken er altijd een paar uit waarop we je uitgebreide feedback vragen. Op die manier puzzelen we tot het helemaal goed zit. Is de stijl volledig naar je smaak? Zijn er bepaalde eisen waaraan het ontwerp moet voldoen? Hoe zit het met de praktische indeling? Welke materialen en kleuren laten het ontwerp het beste tot zijn recht komen? Vervolgens laat ik je kennismaken met het ontwerp in een 3D model en kun je de ruimte al eens virtueel verkennen.

Realisatie

Wil je voor de uitvoering ook een beroep op ons doen? Wij werken samen met een vast team, maar uiteraard ben je volledig vrij om zelf je onderaannemers te kiezen. We bespreken uitgebreid de verschillende offertes zodat je een duidelijk beeld krijgt van het kostenplaatje. Uiteraard kun je steeds rekenen op een volledige planning met vastgelegde afspraken én een nauwgezette werfopvolging.

Enkel ontwerpadvies

Ga je liever zelf aan de slag met de uitvoering, maar heb je wel nood aan een tot in de puntjes uitgewerkt ontwerp? Dan kun je er ook voor kiezen om een volledige plannenbundel te laten uitwerken en vervolgens zelf de werken op te volgen. Deze werkwijze is ook ideaal voor een verbouwing in verschillende fases.

Interieurinrichting inkomhal
Binnenhuisarchitect Peer
Interieurinrichting keuken
Binnenhuisarchitectuur inkomhal
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect Peer

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect