Skip to main content

Al wakker zijnde dromen

Al wakker zijnde dromen

Een slaapkamer om helemaal tot rust te komen, en zachtjes in weg te dromen. Zo kan dit project het beste omschreven worden. En de bijbehorende ruime dressing is dan weer de droom van zowat elke zichzelf respecterende modeliefhebber.

Twee werelden

Voor de renovatie van deze slaapkamer startten we met een grote, open ruimte. Om de indrukwekkende dressing af te scheiden van het geheel, creëerden we een aparte ruimte. Het opstapje tussen beide vormt een elegante overgang van de functionele kleedkamer naar de sfeervolle slaapkamer.

Landelijke keuken

Zachtheid troef

De volledige ruimte werd gewit met kalkverf. Hierdoor kreeg het geheel, in plaats van ‘hard’ wit een meer rustieke, zachtere uitstraling. De zachte lichtinval en dito materialen zorgen voor een ontspannen sfeer.

Landelijke keuken in Brussel

Majestueuze dressing

De grote dressing werd bewust open gehouden. De lichtstrips zorgen voor een zacht licht, dat zelfs in de vroege ochtenduren nooit als storend wordt ervaren. De dressing werd ingericht in functie van de garderobe van de klant, die in dit geval meer nood had aan hangers dan aan leggers. Accessoires krijgen een plekje uit het zicht in de handige ingebouwde lades.

Al wakker zijnde dromen

Project

Landelijke interieurinrichting

Ruimte

slaapkamer

Sfeer

dromerig

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect
Binnenhuisarchitect badkamer
De weg naar
je nieuwe interieur
Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect dressing