Skip to main content

Compositie van oud en nieuw

Compositie van oud en nieuw

Renovaties waarbij bepaalde bestaande elementen bewaard moeten blijven, zijn altijd een uitdaging. Maar mits een slimme aanpak kunnen ‘oud en nieuw’ perfect in harmonie naast elkaar bestaan.

Bij dit project werden de keuken en woonkamer aan een grondige renovatie onderworpen. Hierbij moesten een aantal kasten en de haardmantel bewaard blijven. Uiteraard moest het nieuwe ontwerp deze bestaande elementen alle eer aandoen.
Landelijke keuken

Licht en zicht

Om te zorgen voor een beetje afscheiding tussen living en keuken werd de keukenmuur slechts gedeeltelijk opengebroken. Het werkgedeelte van de keuken werd anders georiënteerd. Ook de deur werd verplaatst, en de raampartijen werden verlaagd tot op vloerniveau om het zicht naar buiten volledig open te trekken.

Landelijke keuken in Brussel

Bijzondere eyecatcher

De spreekwoordelijke kers op de taart is de bijzondere lamp in de eetkamer. Deze past perfect bij zowel de oudere als de nieuwe elementen. Een ideale aanvulling van het strak landelijke geheel dus. Soms zit de devil in de details!

Compositie van oud en nieuw

Project

Strak landelijke interieurinrichting

Ruimte

Woonkamer en keuken

Sfeer

Tijdloze klasse

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect
Binnenhuisarchitect badkamer
De weg naar
je nieuwe interieur
Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect dressing