Skip to main content

Tijd om te herbronnen

Tijd om te herbronnen

Deze B&B behoort tot het befaamde restaurant De Slagmolen. De vier kamers in tijdloze stijl werden afgewerkt met hoogwaardige materialen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende gasten.

Sfeervolle luxe

De B&B bestaat uit twee ‘gewone’ luxekamers en twee grote suites. Voor de afwerking van de kamers werden hoogkwalitatieve materialen gebruikt. Enkele verborgen hoekjes en strategisch geplaatste afscheidingen geven warmte en gezelligheid zonder afbreuk te doen aan het ruimtelijk gevoel van de kamers.

Landelijke keuken

Samen genieten

De sfeerhaard in het salon zorgt voor huiselijke gezelligheid op de gemeenschappelijke benedenverdieping. Hier bevindt zich ook de cosy ontbijtruimte. En last but not least: een knappe kitchenette die perfect dienst kan doen als bar.

Landelijke keuken in Brussel

Future proof

Bij het ontwerp werd ook gedacht aan de toekomst. Mochten de eigenaars ooit beslissen om de B&B stop te zetten, kan het pand probleemloos verkocht worden als woning.

Tijd om te herbronnen

Project

Tijdloze interieurinrichting

Ruimte

B&B met vier kamers

Materiaalkeuze

Luxueus, high-end

Sfeer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect
Binnenhuisarchitect badkamer
De weg naar
je nieuwe interieur
Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect dressing