Skip to main content

Conversaties in de keuken

Conversaties in de keuken
In het gezinsleven is de keuken vaak een centrale ontmoetingsplaats. Deze klant wilde graag een landelijke keuken waar de kinderen de kans krijgen om na schooltijd hun huistaken te maken terwijl mama een oogje in het zeil houdt vanachter haar kookpotten.
Voor de totaalrenovatie van de bestaande keuken werd gekozen voor een lichte kleur eik, en een composieten tablet. Het ontwerp werd helemaal afgestemd op de gewoonten van het jonge gezin.
Landelijke keuken in Brussel

Centrale werkplek

Wat meteen opvalt is natuurlijk de plaatsing van het fornuis in het kookeiland. Vroeger kreeg dat een vaste plek in de siermantel, maar tegenwoordig kan perfect met de positie gespeeld worden.

In dit geval maken de kinderen hun huiswerk aan de tafel, of komen ze er samen voor hun vieruurtje. Het is dan veel aangenamer om naar de kinderen toegekeerd te koken, in plaats van met de rug naar de tafel. Op die manier ontstaat er veel meer ruimte voor conversatie en interactie.

Landelijke keuken in Brussel

Opbergruimte

Ondanks het drukke gezinsleven oogt de keuken erg opgeruimd. Dat komt door de vele opbergruimte en enkele slimme ingrepen, zoals een handig koffienisje. Koffietijd voorbij? Dan wordt het netjes afgesloten. Zo breekt het koffieapparaat in geen geval het uniforme, zachte uitzicht van de landelijke keuken.

Landelijke keuken in Brussel
Conversaties in de keuken

Project

Landelijke interieurinrichting

Ruimte

keuken

Sfeer

Opgeruimd, warm

Neem contact op

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk binnen

Laat je inspireren

Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Antwerpen
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect Noord-Limburg
Interieurarchitect
Interieurarchitect
Binnenhuisarchitect badkamer
De weg naar
je nieuwe interieur
Een interieur is een mooie, maar complexe puzzel. Want natuurlijk wil je graag een mooie woning, het geheel moet natuurlijk ook passen bij je levensstijl en je gezinssituatie. Daarom leggen we die puzzel samen. Zodat jij in elke fase kunt aanvoelen of elk stukje volledig op z’n plaats valt.
Binnenhuisarchitect Peer
Binnenhuisarchitect dressing